Contributie
Een lidmaatschap wordt aangegaan voor een periode van 1 kalenderjaar, waarbij gespeeld wordt van (ongeveer) 01 september tot 31 juli. De contributie wordt jaarlijks, na goedkeuring in de Algemene Ledenvergadering, geïncasseerd. Dit gebeurt meestal rond de maanden oktober/november.

Het voldoen van de contributie kan via 3 manieren gedaan worden:
1) Handmatige overschrijving (1 termijn)
2) iDeal overschrijving (1 termijn)
3) Automatische incasso (10 termijnen)

Standaard ontvang je van ons in oktober/november een contributiefactuur welke voldaan kan worden via een handmatige overschrijving of iDeal. Wil je je contributie betalen via een automatische incasso? Vraag deze aan in je Mijn BCV account of neem contact met ons op.

Bij nieuwe inschrijvingen gedurende het jaar wordt rekening gehouden met de instroomdatum. Wordt je (bijvoorbeeld) halverwege het jaar lid van onze club? Dan betaal je voor het desbetreffende seizoen de helft van de contributie.

Vragen over de contributie? Neem dan contact met ons op.

Standaard lidmaatschap

Wegens indexering kunnen de contributiekosten van de standaard lidmaatschappen per seizoen verschillen. De contributie wordt jaarlijks vastgesteld tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Aanvullend lidmaatschap

Recreantentraining

€40,-

Deze uitbreiding bevat:

1x Training per 2 weken (Woensdag)

Voorjaarscompetitie

€45,-

Toegang tot de Voorjaarscompetitie

Najaarscompetitie

€75,-

Toegang tot de Najaarscompetitie

Wegens indexering kunnen de contributiekosten van de aanvullende lidmaatschappen per seizoen verschillen. De contributie wordt jaarlijks vastgesteld tijdens de Algemene Ledenvergadering.