Maatregelen Coronavirus

Het bestuur van BC Vianen, de medewerkers van Helsdingen en het personeel van de Horeca doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen, hoe lastig dit om sommige momenten ook is, zo normaal mogelijk kan komen sporten. Dit kan echter alleen maar als we ons allemaal aan de gestelde maatregelen houden, hoe moeilijk of lastig deze misschien ook zijn.

BadmintonClub Vianen krijgt alleen toegang tot Sportcentrum Helsdingen indien de opgestelde maatregelen worden nageleefd. Wij verwachten dan ook dat alle leden verantwoordelijk met de maatregelen zullen omgaan.​

Looproute

Zodra Helsdingen betreden wordt dient iedereen zich aan de weergegeven looproute te houden. Volg bij binnenkomst de pijlen op de vloer om van en naar de sportzaal en horeca te gaan.

Kleedkamers & Toiletten

De kleedkamers en toiletten in Helsdingen zijn geopend. De toiletten zijn vrij toegankelijk. Voor de kleedkamers gelden enkele maatregelen:

• Houdt 1,5 meter afstand van elkaar.

• Maximaal 8 personen per kleedkamer.

• Van deze 8 personen mogen er maximaal 3 tegelijk gebruikmaken van de douche

Speelplaats reserveren

Om tijdens een bron-en contactonderzoek te kunnen achterhalen wie met wie in contact is geweest is het noodzakelijk om een speelplaats te reserveren.

Deze regel geldt op alle dagen voor alle leeftijden.

Horeca

​De sportbar is geopend op de woensdagen en vrijdagen. Na een proefperiode kan hier wellicht de dinsdag aan worden toegevoegd.

In de horeca gelden aanvullende regels. Deze worden bij binnenkomst uitgelegd. Volg altijd de instructies van het personeel

Algemene regels

• Klachten zoals beschreven door de overheid? Blijf thuis en laat je testen. Je komt, ook tijdens het wachten op de uitslag, niet sporten.

• Je houdt je aan de hygiëneregels. Desinfecteer je handen en nies in je elleboog.

• Op vakantie geweest naar een "oranje" of "rood" land? Dan houdt je je aan de 10 dagen quarantaine en komt niet badmintonnen.

• Netten worden door maximaal twee dezelfde personen per rij opgezet en afgebroken.

• Buiten het speelveld houdt je 1,5 meter afstand. Binnen het speelveld houdt je zo veel mogelijk afstand als het spel toelaat.

• Van de trainer houdt je altijd 1,5 meter afstand, ongeacht of je binnen of buiten het speelveld staat.

• Drink uit je eigen bidon, gebruikt je eigen racket en leen deze niet uit.

• Geef elkaar geen hand bij een overwinning en zing of schreeuw niet.

• Val je onder een risicogroep? Bedenk dan voor jezelf of het het risico waard is om te komen badmintonnen.

BadmintonClub Vianen behoudt het recht om personen de toegang te weigeren indien de maatregelen niet worden opgevolgd.

Vragen?

Vragen over de maatregelen? mail dan naar info@badmintonclub-vianen.nl