Maatregelen Coronavirus

Laatste update: 15-10-2020

Gedeeltelijke sluiting

Met ingang van 15 oktober 2020 is BadmintonClub Vianen gesloten voor volwassenen. Dit betekend dat het tot nader orde alleen voor onze jeugdleden mogelijk is om te spelen, tijdens de jeugdtraining op vrijdagen van 18:30 tot 20:00 uur.

Algemene maatregelen

• Volg altijd de instructies van het personeel en de trainer.

• Klachten zoals beschreven door de overheid? Blijf thuis en laat je testen. Je komt, ook tijdens het wachten op de uitslag, niet sporten.

• Draag een mondkapje bij het betreden van Sportcentrum Helsdingen.

• Je houdt je aan de hygiëneregels. Desinfecteer je handen en nies in je elleboog.

• Op vakantie geweest naar een "oranje" of "rood" land? Dan houdt je je aan de 10 dagen quarantaine en komt niet badmintonnen of naar de sportzaal.

• Netten worden enkel door de trainer opgezet en afgebroken​.

• Je houdt ten alle tijden 1,5 meter afstand van de trainer, ook binnen het speelveld.

• Drink uit je eigen bidon, gebruikt je eigen racket en leen deze niet uit.​

• Zing en schreeuw niet door de zaal.

• Er is geen publiek toegestaan bij het sporten. Ouders mogen hun kind afzetten en ophalen bij de sporthal, maar moeten deze direct weer verlaten.

• Klaar met sporten? Blijf niet hangen, maar ga direct naar huis.

BadmintonClub Vianen behoudt het recht om personen de toegang te weigeren indien de maatregelen niet worden opgevolgd.

Sluiting faciliteiten

Wegens de verscherpte maatregelen zijn de kleedkamers, douches en de horeca gesloten.

Extra maatregelen ALV

Voor de ALV gelden naast de algemene ook nog een aantal aanvullende maatregelen.

• Volg altijd de instructies van het personeel en de trainer.

• Voor de ALV geldt een aanmeldingsplicht. Wil je de ALV bijwonen? Meldt je dan hier aan. Er geldt een maximum van 30 personen.

• Draag een mondkapje tijdens het lopen in Sportcentrum Helsdingen en het theater. Enkel op je zitplaats mag deze afgedaan worden.

• Houdt ten alle tijden 1,5m afstand van elkaar en schud geen handen.

• Gebruik of lees uit je eigen jaarverslag en geef deze niet door aan een ander. (jaarverslagen zijn voldoende aanwezig)

• Is de ALV afgelopen? Blijf niet hangen of overleggen maar ga direct naar huis.

• Behoor je tot een risicogroep? Beslis dan voor jezelf of het noodzakelijk is om te komen.

Vragen?

Vragen over de maatregelen? mail dan naar info@badmintonclub-vianen.nl