Contributie

Een lidmaatschap wordt aangegaan voor een periode van 1 kalenderjaar, waarbij gespeeld wordt van (ongeveer) 01 september tot 31 juli. De contributie wordt jaarlijks, na goedkeuring in de Algemene Ledenvergadering, geïncasseerd. Dit gebeurt meestal rond de maanden oktober/november.

Het voldoen van de contributie kan via 3 manieren gedaan worden:

1) Handmatige overschrijving (1 termijn)

2) iDeal overschrijving (1 termijn)

3) Automatische incasso (10 termijnen)

Standaard ontvang je van ons in oktober/november een contributiefactuur welke voldaan kan worden via een handmatige overschrijving of iDeal. Wil je je contributie betalen via een automatische incasso? Neem dan even contact met ons op.

Bij nieuwe inschrijvingen gedurende het jaar wordt rekening gehouden met de instroomdatum. Wordt je (bijvoorbeeld) halverwege het jaar lid van onze club? Dan betaal je voor het desbetreffende seizoen de helft van de contributie.

Vragen over de contributie? Neem dan contact met ons op.

Badminton, is dat iets voor jou?

Maak een afspraak en probeer het 4 weken vrijblijvend uit!

Clubinformatie

Mijn BCV