Lidmaatschap Bevriezen of opzeggen

Lidmaatschap Bevriezen

Last van een langdurige blessure? In sommige gevallen is het mogelijk om je lidmaatschap te laten bevriezen. Je blijft dan lid van de vereniging en de Nationale Badminton Bond en betaalt een aangepaste contributie, maar mag tijdelijk niet vrijspelen, trainen of competitie spelen.

Mail naar info@badmintonclub-vianen.nl om te kijken of je hiervoor in aanmerking komt.

Lidmaatschap opzeggen

Een lidmaatschap wordt aangegaan tot het einde van het speelseizoen (31 juli) en wordt automatisch met een seizoensdeel verlengd, tenzij het lid zichzelf uitschrijft voor 1 januari en/of 1 juni.

Opzeggen kan gedaan worden via het digitale opzegformulier.

Indien een lid zichzelf niet uitschrijft voor één van deze twee data zijn wij ongeacht de reden genoodzaakt om de contributie van het eerstvolgende seizoensdeel in rekening te brengen.