Goede afsluiting seizoen door Vianen M1

18
jan

Het mannenteam heeft het seizoen goed afgesloten met een ruime zege op de Treffers M1. Afgelopen vrijdag is het 7-1 geworden.

Lees meer

Prima afsluiting van het seizoen voor Vianen 2

18
jan

Vianen 2 speelde afgelopen vrijdag de laatste wedstrijd van het competitieseizoen. Hun enige doel was dat ze meer punten wilden binnenhalen dan vorige keer tegen de koploper. Dit was een niet hele moeilijke opgave, aangezien ze vorige keer geen enkele punt wisten te behalen. Gelukkig kon Vianen dit seizoen afsluiten met twee extra punten! 

Lees meer

Verlies voor BC Vianen J1 in eigen huis

17
jan

Het jeugdteam van BC Vianen kreeg BAN uit Amersfoort op bezoek. Twee teams die aan elkaar gewaagd zijn in deze competitie, want zij zijn beiden goede middenmoters. Toch bleek BAN iets te sterk vandaag.

Lees meer

BC Vianen 1 pakt punt tegen nummer twee

16
jan

Afgelopen vrijdag speelde het eerste team van Badminton Club Vianen thuis tegen de nummer 2 uit de poule (Hercules 2). De uitwedstrijd verloren zij met 8-0, maar in deze thuiswedstrijd wist Laurens Harkema zijn single te winnen en zo één punt te pakken.

Lees meer

Gelijkspel in Houten voor Jeugd1

13
jan

Het jeugdteam van BC Vianen speelde een gelijkwaardige wedstrijd in Houten.

Lees meer

Castellum M1 - Vianen M1   CENSUUR

11
jan

Afgelopen zaterdag moest het herenteam ’s avonds om 19 .00 uur aantreden tegen de koploper Castellum M1. Vol goede moed werd er vertrokken uit Vianen, ondanks dat er bij enkele spelers de vrijdagavond nog in de benen zat.

Lees meer

Vianen 2 is back on track

11
jan

Afgelopen zondag mocht Vianen 2 vroeg op om de wedstrijd tegen hekkensluiter Richochet 2 te spelen. De flow van de vorige wedstrijd wist Vianen voort te zetten, wat resulteerde in een 7-1 winst!

Lees meer

Eerste gelijkspel voor BC Vianen 1

10
jan

Afgelopen zaterdag speelde het eerste team van Badminton Club Vianen een uitwedstrijd tegen Helios 4. Aangezien dit team maar één plek boven Vianen stond, werd gehoopt op een overwinning.

Lees meer

Nieuwe website

5
jan

BC Vianen heeft een nieuwe website. De vorige was al weer wat jaartjes oud en was hard aan vervanging toe. De nieuwe site is responsive, dus optimaal voor mobiel, tablet en desktop. Verder is er een nieuwe nieuwsbrief.

BC Vianen 1 pakt punt tegen koploper

20
dec

Afgelopen vrijdag nam het eerste team van Badminton Club Vianen het in een thuiswedstrijd op tegen BECA 2000 6. Tegen de koploper uit de poule waren de verwachtingen niet hoog, maar werd gehoopt op punten.

Lees meer