Incompleet BCV1 weet geen punten te pakken in Utrecht

16
dec

Afgelopen zaterdag speelde het eerste team van Badminton Club Vianen een uitwedstrijd tegen DVS-Utrecht 2. Vanwege een geblesseerde dame en het niet kunnen vinden van een invaller, was het team uit Vianen met twee heren en slechts één dame van de partij. Zodoende werden er maar vijf wedstrijden gespeeld.

Lees meer

Verliesreeks BCV1 zet door

5
dec

Ook in de thuiswedstrijd tegen BV Houten 5, die op de 5e plaats in de competitie staan, wisten de badmintonners geen ommekeer te maken in de verliesreeks van dit seizoen. Alleen Laurens Harkema en Jolanda Verkijk wisten 2 punten voor Vianen binnen te slepen; de overige 6 punten gingen naar Houten.

Lees meer

Slecht nieuws voor BC Vianen 1

30
nov

Afgelopen week kregen de badmintonners slecht nieuws: eerste dame Terese Eikelenboom, die al sinds begin oktober geblesseerd is, kan waarschijnlijk nog minimaal 4 weken niet meespelen. Hierdoor is de kans om nog 1e klasse te kunnen blijven spelen, en dus niet te degraderen, geminimaliseerd. Deze week speelde het team uit tegen Iduna 7, en verloor met 7-1.

Lees meer

Degradatie dreigt voor BC Vianen 1 na eerste competitiehelft

16
nov

Tijdens de laatste wedstrijd uit de eerste speelronde van de badmintoncompetitie in de eerste klasse moest BC Vianen 1 het in een uitwedstrijd opnemen tegen USV Hercules 2 in Utrecht. Helaas eindigde deze wedstrijd in een 8-0 nederlaag.

Lees meer

Opnieuw verlies voor BC Vianen 1

8
nov

Ook in de thuiswedstrijd tegen SB Helios 4 deze week trokken de badmintonners aan het kortste eind. De wedstrijden waren spannend en de spelers aan elkaar gewaagd, maar desondanks was de einduitslag 1-7 verlies voor Vianen. Laurens Harkema sleepte met zijn single het enige punt voor Vianen binnen.

Lees meer

Winst blijft uit voor BC Vianen 1

31
okt

Het zit de badmintonners niet mee: ook deze week moesten zij een nipt verlies van 3-5 incasseren, dit keer in een thuiswedstrijd tegen De Kantjils 1. 

Lees meer

Stunt van BC Vianen 1 blijft helaas uit

17
okt

Tijdens de uitwedstrijd van afgelopen zondag moest BC Vianen 1 aan de slag tegen de nummer 1 uit de poule: BECA 2000 6. Aangezien dit team afgelopen seizoen gedegradeerd is uit de hoofdklasse, werd er gehoopt op een stunt!

Lees meer

Yonex Dutch Open

Nuomi-2
16
okt
Nuomi-2

Onze jeugdspeelsters Niomi en Maud begeleiden de mannendubbel op de finaledag van de Yonex Dutch Open 2015. Filmpje!

Lees meer

Wederom nipt verlies voor BCV1

3
okt

Na een achttal spannende wedstrijden verloor het eerste team van Badminton Club Vianen afgelopen vrijdag met 3-5 van DVS Utrecht 2. Laurens Harkema en Terese Eikelenboom zorgden met hun singles voor de winstpunten, en Vianen won hun damesdubbel.

Lees meer

Eikelenboom woman of the match

27
sep

In de tweede competitiewedstrijd van het seizoen nam BC Vianen 1 het op tegen BV Houten 5.

Lees meer