Voorzitter

De voorzitter is de leidinggevende van de club. Hij of zij zit de vergaderingen voor en neemt, na overleg met de rest van het bestuur, het definitieve besluit. Ook zorgt hij/zij ervoor dat de rest van het bestuur haar taken goed uitvoert.

Roel Helwig

Vacant

Secretaris

De secretaris heeft als taak om notulen op te stellen gedurende en na afloop van vergaderingen, waaronder de Algemene Ledenvergadering.

Wil jij deze functie vervullen?

Neem contact op!

Penningmeester

De Penningmeester is verantwoordelijk voor alle financiële zaken van de club. Hij of zij beheert de bankrekening van de club, houdt het kasboek bij, stelt facturen op en maakt het financieel jaarverslag en begroting.

Marleen Plomp

Algemene zaken

Het bestuurslid Algemene zaken is verantwoordelijk voor het contact tussen de commissieleden en het bestuur.

Maud Lakerveld

Technische zaken

Het bestuurslid Technische zaken is verantwoordelijk voor de praktische zaken van de club, waaronder het regelen van de zaalhuur en het materiaal.

Nick Rütze

Commissieleden

Nardy van Brummelen

Ledenadministratie

De Ledenadministratie zorgt voor het bijhouden van de ledenlijst en het aan/afmelden van nieuwe/oude leden bij de badmintonbond.

Cor Steehouder

Evenementencommissie

De evenementencommissie heeft als taak om evenementen en/of toernooien te organiseren en om poule-indelingen te maken indien nodig.

Ronald Rütze

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie verzorgt het contact tussen het bestuur en de ouders van de jeugd. Ook helpt de jeugdcommissie met het verzorgen van jeugduitjes.

Gaby Grollée

Vacant

Seniorencommissie

De seniorencommissie verzorgt het contact tussen het bestuur en de senioren.

Wil jij deze functie vervullen?

Neem contact op!

Rini Schogt

Competitieleider

De competitieleider is verantwoordelijk voor het inschrijven van de competitieteams, het invoeren van de wedstrijduitslagen en het inplannen en wijzigen van wedstrijden.

Pascal Overbeek

Informatiecommissie

De informatiecommissie is verantwoordelijk voor het bijhouden van de website, het informatiebord en het versturen van de nieuwsbrief.

Nick Rütze