Waarom badminton?

Badminton is een sport voor jong en oud. Of je nu beginner bent, of een ervaren competitiespeler: iedereen is welkom bij Badmintonclub Vianen. Kom vrijblijvend een maand meespelen! Je kunt op één van de speeldagen binnenlopen, of op voorhand contact opnemen zodat je zeker weet dat er iemand aanwezig is die je wegwijs kan maken binnen de vereniging.

Contact opnemen of heb je misschien een vraag? Stuur dan een e-mail naar info@badmintonclub-vianen.nl en iemand van het bestuur zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

We spelen in sporthal Helsdingen, Westelijke Parallelweg 1, Vianen.

Contributie per seizoen

1 augustus t/m 31 juli

• Volwassenen € 189,- voor het seizoen 2017/2018
  • Jeugdleden € 128,50 voor het seizoen 2017/2018
  • Voor competitiespelers geldt een eigen bijdrage van € 60,-
  • Inschrijfgeld € 20,-

De contributie kan voldaan worden in 1 of 2 termijnen, anders in overleg bespreekbaar.

Opzeggen

Een lidmaatschap wordt aangegaan tot het einde van het seizoen (31 juli). Het lidmaatschap wordt steeds met 12 maanden verlengd, tenzij het lidmaatschap voor 1 juli is opgezegd. Opzeggen kan door een e-mail te sturen naar info@badmintonclub-vianen.nl.