Lid worden

Voordat je lid wordt wil je natuurlijk eerst kijken of de badmintonsport en onze club iets voor jouw is. Daarom mag je bij ons vrijblijvend een maand lang gratis meespelen!

Lid worden in vijf stappen

Loop binnen op een Vrijdagavond of maak een afspraak om langs te komen (aanbevolen).

1.

Je wordt ontvangen door een bestuurslid, maakt kennis met de club en krijgt een leenracket om te spelen.

2.

We gaan gelijk de baan op om je de beginselen te leren en om met onze andere leden te spelen.

3.

Na de eerste avond vragen we je om wat gegevens te noteren en gaat je proefabonnement van één maand van start.

4.

Na afloop van het proefabonnement wordt contact opgenomen om te vragen of het proefabonnement omgezet mag worden naar een vast lidmaatschap.

5.

Wat als het toch niets voor mij is?

Blijkt tijdens de proefperiode badminton of onze club toch niets voor je te zijn? Geen probleem, je kan tijdens je proefperiode op ieder gewenst moment stoppen.

Je levert je leenracket weer in, we verwijderen je gegevens en hoeft geen eurocent af te rekenen!

Inschrijven

Al langs geweest en wil je je inschrijven bij onze club? Klik dan hier om je in te schrijven.