sneeuwvlok

Langdurige afwezigheid (3+ maanden)

Het kan voorkomen dat je tijdens het sporten geblesseerd raakt of wegens een andere fysieke reden voor een langere tijd (minimaal 3 maanden) niet kan badmintonnen. Als dit je overkomt kun je gebruik maken van een kortingsregeling voor het eerst volgende speelseizoen.

 

Zodra je geblesseerd raakt is het noodzakelijk dit onmiddellijk schriftelijk kenbaar te maken aan het bestuur, evenals het moment dat je weer in staat bent om te spelen. Na afloop van het seizoen tellen wij de contributie van de maanden die je niet hebt kunnen spelen bij elkaar op. Van dit bedrag ontvang je 50% als korting op het volgende speelseizoen. Zeg je je lidmaatschap, met inachtneming van de opzegtermijn, op en ben je het eerstvolgende seizoen geen lid meer? Dan komt je korting te vervallen.

Blijf je lid en verwacht je bij de start van het nieuwe seizoen nog steeds geblesseerd te zijn? Dan heb je de keuze om je lidmaatschap te bevriezen. Je betaald dan gedurende je blessureperiode in het nieuwe seizoen 15% van de contributie.

 
Neem
contact met ons op om je blessure te melden of als je een vraag hebt.

DSC_1382.JPG

Lidmaatschap annuleren
Een lidmaatschap word aangegaan voor 1 kalenderjaar met een begin en einddatum van respectievelijk 1 augustus en 31 juli. Hierbij hanteren wij een opzegtermijn van 1 maand.

 

Opzeggen voor het volgende seizoen? Zorg er dan voor dat je opzegging (schriftelijk) bij ons binnen is voor 30 juni!


Je kunt je lidmaatschap beëindigen door contact met ons op te nemen .