top of page
sneeuwvlok

Langdurige afwezigheid (3+ maanden)

Het kan voorkomen dat je tijdens het sporten geblesseerd raakt of wegens andere redenen voor een langere tijd (minimaal 3 maanden) niet kan badmintonnen. Als dit je overkomt kun je gebruik maken van een kortingsregeling voor het eerst volgende speelseizoen.

 

Om te kijken of je hiervoor in aanmerking komt dien je jezelf schriftelijk non-actief te melden bij het bestuur. Indien je aanvraag wordt geaccepteerd gaat je blessuretijd lopen en zal deze pas stoppen zodra je je schriftelijk weer actief meldt. Voor het (non-)actief melden ben je zelf verantwoordelijk en kan niet met terugwerkende kracht gedaan worden. 

 

Zit tussen je non-actief en actief melding meer dan 3 maanden? Dan tellen wij na afloop van het desbetreffende seizoen de contributie van je blessuretijd bij elkaar op. Van dit bedrag ontvang je 50% als korting op het eerst volgende speelseizoen. Ben je het eerstvolgende seizoen geen lid meer omdat je hebt opgezegd? Dan komt je korting te vervallen.

Ben je bij de start van het nieuwe seizoen nog steeds geblesseerd? Dan krijg je de keuze om je lidmaatschap te bevriezen. Je betaald dan gedurende je blessureperiode in het nieuwe seizoen 15% van de contributie.

 

 
Je kan je non-actief en actief melden via ons
wijzigingsformulier.

DSC_1382.JPG

Lidmaatschap annuleren
 

Bij onze club ga je altijd een lidmaatschap aan tot het einde van het speelseizoen. Het vroegtijdig beëindigen van je lidmaatschap is, ongeacht je gekozen betaalmethode, dan ook niet mogelijk.

Een speelseizoen loopt van 1 augustus tot 31 juli waarbij wij een opzegtermijn hanteren van van 1 maand. Wil je je lidmaatschap opzeggen voor het volgende seizoen? Zorg er dan voor dat je opzegging schriftelijk vóór 30 juni bij ons binnen is, anders wordt je lidmaatschap automatisch en stilzwijgend met 1 speelseizoen verlengt.

Je kan je lidmaatschap opzeggen via ons uitschrijfformulier.

bottom of page