BCV Coronadashboard

Het Coronavirus grijpt snel om zich heen en dat betekend dat de maatregelen ook regelmatig aangepast worden. Soms gebeurt dit dusdanig snel dat het onduidelijk kan zijn wat voor invloed dit heeft op onze sportclub. Om de regels zo overzichtelijk mogelijk te maken heeft BCV vanaf vandaag haar eigen Coronadashboard. Hierop kan iedereen in één oogopslag zien wat er nog wel en niet mag binnen onze club en welke faciliteiten geopend of gesloten zijn. Het dashboard is onder andere hier te bekijken.

45 keer bekeken

Versoepelingen Coronamaatregels

Met ingang van 05-06-2021 worden er weer een aantal coronamaatregelen versoepeld of losgelaten. Zo zullen de kleedkamers en douches weer opengaan en mag er weer gedubbeld worden! Een overzicht van all

Wij zijn weer open!

Het kabinet heeft groen licht gegeven om over te gaan naar stap 2 van het openingsplan. Dit betekend dat wij met ingang van woensdag 19 mei 2021 de zaal weer kunnen betreden! Hierbij willen we je graa

BC Vianen gesloten

Wegens de nieuwe aangekondigde lockdown is BadmintonClub Vianen vanaf 15 december 2020 gesloten voor alle leeftijden. Uiteraard houden wij je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Badminton, is dat iets voor jou?

Maak een afspraak en probeer het 4 weken vrijblijvend uit!

Clubinformatie

Mijn BCV