BCV Coronadashboard

Het Coronavirus grijpt snel om zich heen en dat betekend dat de maatregelen ook regelmatig aangepast worden. Soms gebeurt dit dusdanig snel dat het onduidelijk kan zijn wat voor invloed dit heeft op onze sportclub. Om de regels zo overzichtelijk mogelijk te maken heeft BCV vanaf vandaag haar eigen Coronadashboard. Hierop kan iedereen in één oogopslag zien wat er nog wel en niet mag binnen onze club en welke faciliteiten geopend of gesloten zijn. Het dashboard is onder andere hier te bekijken.


Recente blogposts

Alles weergeven

BC Vianen gesloten

Wegens de nieuwe aangekondigde lockdown is BadmintonClub Vianen vanaf 15 december 2020 gesloten voor alle leeftijden. Uiteraard houden wij je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gedeeltelijke sluiting BC Vianen

Beste leden, In verband met het oplopende aantal besmettingen omtrent het Coronavirus heeft de overheid besloten om aanvullende maatregelen te nemen. Dit betekend dat BC Vianen per direct gesloten is

Zaal gesloten

Wegens de paardenmarkt is de zaal op woensdag 07 oktober 2020 gesloten en kan er niet gespeeld worden. Let op: De paardenmarkt in Vianen is wegens de Coronacrisis afgelast. Desondanks is sportcentrum

Wegens het Coronavirus is BC Vianen gesloten

Klik hier voor meer informatie

BCV Strook.JPG

Badminton, is dat wat voor jou?

Badminton is een snelle sport en goed voor je conditie. Kom het een maand gratis proberen! Loop binnen op een vrijdagavond of maak een afspraak.

TIP! Neem vast een kijkje bij onze club

Welkom bij BC Vianen
Welkom bij BC Vianen