top of page

Blackminton Toernooi 2019 een groot succes!

Na het jarenlang organiseren van dezelfde evenementen, werd tijdens een bestuursvergadering geopperd om eens een keer “iets anders te doen” dan de gebruikelijke toernooitjes. We wisten niet gelijk wat dit moest worden maar één ding was zeker, het moest iets (groots) zijn wat nog nooit door BCV gedaan was!

Na vele maanden van uitzoeken, plannen, overleggen, passen en meten met hulp van Glow Specialist in Den Haag, was het op 26 mei 2019 dan eindelijk zo ver. Het eerste Blackminton Toernooi van BC Vianen ging van start!


Op het toernooi kwamen maar liefst 22 teams af! Verdeeld over 3 poules gingen de spelers van jong tot oud in het donker met elkaar de strijd aan.

De deelnemers waren niet alleen creatief geweest met hun uiterlijk. Met teamnamen als “Snor en Baard” en “Jong en Goddelijk”was de toon al snel gezet.

Er werden wedstrijden gespeeld van 15 minuten waarbij werd doorgeteld tot de tijd op was. Het werd al snel duidelijk dat sommige teams meer moeite hadden met het spelen in het donker dan andere. Soms lag de uitslag dicht bij elkaar (28-27), soms was deze gelijk (27-27) en soms lag deze kilometers uit elkaar (51-20).

Halverwege de dag was het hoog tijd om weer even van het “daglicht” te proeven, samen met een welverdiende lunch in de sportkantine, waar later op de dag ook de prijsuitreiking plaatsvond.


De prijs was een cadeaubon van “Oh la la chocola”. De gelukkigen waren Niomi en Thalina bij de jeugd, Triejootje bij de recreanten en Samson en Gert bij de gevorderden. Ook waren er 2 winnaars in de categorie “best gekleed”; dat waren Koelika en Powergirls.


We willen iedereen hartelijk danken voor hun inzet en gezelligheid deze dag en hopen jullie weer te mogen verwelkomen op de volgende editie!12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Startinformatie Clubkampioenschappen 23-24

De clubkampioenschappen gaan bijna beginnen! Hieronder vinden jullie de definitieve startinformatie. Dagplanning Alle wedstrijden worden gespeeld op zondag 10 maart 2024. De dag is verdeeld in twee ro

Comments


bottom of page