Blackminton Toernooi 2019 een groot succes!

Na het jarenlang organiseren van dezelfde evenementen, werd tijdens een bestuursvergadering geopperd om eens een keer “iets anders te doen” dan de gebruikelijke toernooitjes. We wisten niet gelijk wat dit moest worden maar één ding was zeker, het moest iets (groots) zijn wat nog nooit door BCV gedaan was!

Na vele maanden van uitzoeken, plannen, overleggen, passen en meten met hulp van Glow Specialist in Den Haag, was het op 26 mei 2019 dan eindelijk zo ver. Het eerste Blackminton Toernooi van BC Vianen ging van start!


Op het toernooi kwamen maar liefst 22 teams af! Verdeeld over 3 poules gingen de spelers van jong tot oud in het donker met elkaar de strijd aan.

De deelnemers waren niet alleen creatief geweest met hun uiterlijk. Met teamnamen als “Snor en Baard” en “Jong en Goddelijk”was de toon al snel gezet.

Er werden wedstrijden gespeeld van 15 minuten waarbij werd doorgeteld tot de tijd op was. Het werd al snel duidelijk dat sommige teams meer moeite hadden met het spelen in het donker dan andere. Soms lag de uitslag dicht bij elkaar (28-27), soms was deze gelijk (27-27) en soms lag deze kilometers uit elkaar (51-20).

Halverwege de dag was het hoog tijd om weer even van het “daglicht” te proeven, samen met een welverdiende lunch in de sportkantine, waar later op de dag ook de prijsuitreiking plaatsvond.


De prijs was een cadeaubon van “Oh la la chocola”. De gelukkigen waren Niomi en Thalina bij de jeugd, Triejootje bij de recreanten en Samson en Gert bij de gevorderden. Ook waren er 2 winnaars in de categorie “best gekleed”; dat waren Koelika en Powergirls.


We willen iedereen hartelijk danken voor hun inzet en gezelligheid deze dag en hopen jullie weer te mogen verwelkomen op de volgende editie!Recente blogposts

Alles weergeven

Inschrijven Clubkampioenschappen

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de Clubkampioenschappen! De kampioenschappen worden gehouden op zondag 15 maart 2020. Ook is het net als vorig jaar weer mogelijk om na af

Inschrijven Recreantentraining 2020 nu mogelijk!

Ook dit jaar organiseert BC Vianen weer een recreantentraining! Tijdens deze training wordt wekelijks een uur lang training gegeven aan recreanten en beginnende competitiespelers. Dit jaar zullen de t

Jaarverslag ALV

Het Jaarverslag voor de ALV van volgende week maandag (30 september) is vanaf nu beschikbaar in de sporthal en in Mijn BCV.

Wegens het Coronavirus is BC Vianen gesloten

Klik hier voor meer informatie

Badminton, is dat wat voor jou?

Badminton is een snelle sport en goed voor je conditie. Kom het een maand gratis proberen! Loop binnen op een vrijdagavond of maak een afspraak.

TIP! Neem vast een kijkje bij onze club

Welkom bij BC Vianen
Welkom bij BC Vianen