top of page

Corona-update | 29-11-2021

Zondag 28 november zijn nieuwe maatregelen geïntroduceerd tegen de verspreiding van het coronavirus. Hierbij informeren wij jullie wat deze extra maatregelen betekenen onze club.


Let op, de hieronder genoemde maatregelen zijn aanvullingen op de reeds geldende, zoals het coronatoegangsbewijs.Sluiting om 17:00 uur

Door de nieuwe maatregelen sluit sportcentrum Helsdingen om 17:00 uur haar deuren. Badmintonnen na deze tijd is dan ook niet mogelijk. Concreet betekend dit dat het tot nader orde enkel mogelijk is om vrij te spelen op de dinsdagmiddag (14:30 - 16:00 uur).


Looproute, Mondkapjes en 1,5m afstandsplicht

Het dragen van een mondkapje en houden van 1,5m afstand is verplicht in alle ruimtes van het sportcentrum, uitgezonderd de sportzaal zelf. Ook wordt in het complex een looproute aangegeven.


Horeca

Wegens de verplichte sluitingstijd is de horeca geopend tot 17:00 uur. Ook zijn wegens de 1,5m afstandsplicht maar een beperkt aantal plaatsten beschikbaar en wordt een vaste zitplaats aangewezen. Het dragen van een mondmasker is, net als in de rest van het complex, ook in de horeca verplicht.


Zoals altijd vindt je een overzicht van alle actieve maatregelen op ons coronadashboard.


Vragen over de coronamaatregelen? Neem dan even contact met ons op.

3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page