Vianen 1 goed op weg!

Het eerste team van Badminton Club Vianen is het nieuwe seizoen goed begonnen: zij wonnen de eerste vier wedstrijden allemaal met maar liefst 8-0!

Zij behaalden de zeges op Netwerk 2 (Ede), Krommerijnstreek 2 (Odijk), BC Druten 2(Druten) en BC Thiela 4 (Tiel). De laatste wedstrijd was een uitwedstrijd tegen Thiela op zondag 6 oktober, en ging Vianen gemakkelijk af. Pascal Overbeek en Jorn Steehouder wonnen de herendubbel met 6-21/10-21, en Angela Steehouder en Miranda Overbeek versloegen hun tegenstanders met 11-21/14-21. Ook alle singles gingen soepel naar Vianen, namelijk met 4-21/15-21 (Jorn), 6-21/8-21 (Miranda), 8-21/12-21 (Pascal) en 10-21/7-21 (Angela).

In de mixpartijen was Vianen eveneens een maatje te groot voor Thiela: broer en zus Pascal en Miranda zegevierden met 7-21/12-21 en het andere broer en zus koppel Angela en Jorn won met 15-21/9-21.

Na deze vier overwinningen staat Vianen ruim aan kop in de poule. Op 1 november is de volgende wedstrijd, tegen de nummer 2: USV Hercules 6.

Coronavirus Update 04-07-2020

Beste Badmintonners, Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen heeft het kabinet besloten om vanaf 01 juli de deuren van sporthallen weer te openen, wat betekend dat we weer binnen mogen gaan badmi

Buitenbadminton vanaf 19 juni

We zijn verheugt om jullie te kunnen melden dat de sportspullen weer tevoorschijn gehaald kunnen worden! Vanaf vrijdag 19 juni is er namelijk de mogelijkheid om op de buitenvelden achter Helsdingen te