Zaal gesloten

Wegens de paardenmarkt is de zaal op woensdag 07 oktober 2020 gesloten en kan er niet gespeeld worden.

Let op: De paardenmarkt in Vianen is wegens de Coronacrisis afgelast. Desondanks is sportcentrum Helsdingen de gehele dag gesloten.

BCV Coronadashboard

Even niet meer zeker wat je bij onze club niet of juist nog wel mag doen? Bekijk snel het BCV coronadashboard!

BC Vianen gesloten

Wegens de nieuwe aangekondigde lockdown is BadmintonClub Vianen vanaf 15 december 2020 gesloten voor alle leeftijden. Uiteraard houden wij je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Startinformatie 2020-2021

Beste Badmintonners, Na een abrupt einde van het vorige seizoen en lang wachten kunnen we onze sportkleding en rackets weer tevoorschijn halen! Hieronder vinden jullie de startinformatie voor seizoen

Wegens het Coronavirus is BC Vianen gesloten

Klik hier voor meer informatie