Gedeeltelijke sluiting BC Vianen

Beste leden,

In verband met het oplopende aantal besmettingen omtrent het Coronavirus heeft de overheid besloten om aanvullende maatregelen te nemen. Dit betekend dat BC Vianen per direct gesloten is voor de volwassenen.

Wat dit precies voor jou en onze club betekend kun je hier lezen.

Bestuur BC Vianen

BCV Coronadashboard

Even niet meer zeker wat je bij onze club niet of juist nog wel mag doen? Bekijk snel het BCV coronadashboard!

BC Vianen gesloten

Wegens de nieuwe aangekondigde lockdown is BadmintonClub Vianen vanaf 15 december 2020 gesloten voor alle leeftijden. Uiteraard houden wij je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Startinformatie 2020-2021

Beste Badmintonners, Na een abrupt einde van het vorige seizoen en lang wachten kunnen we onze sportkleding en rackets weer tevoorschijn halen! Hieronder vinden jullie de startinformatie voor seizoen

Wegens het Coronavirus is BC Vianen gesloten

Klik hier voor meer informatie