top of page

Heropening BC Vianen

Vrijdag 14 januari zijn door het kabinet versoepelingen aangekondigd waardoor er weer gebadmintond kan worden! Hierbij informeren wij je graag waar je op moet letten als je weer komt spelen. Zoals altijd vindt je een overzicht van wat je bij ons wel en niet kan doen op ons coronadashboard. Vrijspelen & Trainen

Door de versoepelingen mogen binnensportlocaties onder enkele voorwaarden weer volledig open.

Dit betekend dat het met ingang van dinsdag 18 januari 2022 weer mogelijk is om te komen badmintonnen. Zowel vrijspelen (volwassenen) als trainen (jeugd) is mogelijk. Voor de recreantentraining (volwassenen) zal een nieuwe planning worden gemaakt. Alle deelnemers ontvangen z.s.m. een bericht wanneer deze weer van start zal gaan.


Coronatoegangsbewijs (18+)

Om toegang te krijgen tot Sportcentrum Helsdingen heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Bij binnenkomst van het sportcentrum wordt je toegangsbewijs gecontroleerd via de CoronaCheck-App en je identiteitsbewijs. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs vindt je hier. Personen jonger dan 18 jaar kunnen gevraagd worden hun identiteitskaart te laten zien.


Mondkapjes

Het dragen van een mondkapje is verplicht in alle ruimtes van het sportcentrum, uitgezonderd de sportzaal zelf. Hoewel niet verplicht geldt het advies om ook een masker te dragen zodra er niet actief gebadmintond wordt. Ook geldt het zeer dringende advies om geen (zelfgemaakte) katoenen maskers te dragen, maar medische mondkapjes van minimaal type II(R), of FFP2. Meer informatie over het gebruik van het correcte mondkapje vindt je hier.


1,5m afstand & Loopproute

In het sportcomplex geldt een looproute die gevolgd dient te worden. Ook geldt er een 1,5m afstandsplicht in het gehele pand, met uitzondering van de badmintonvelden (tijdens het spelen).


Horeca, Tribunes & Publiek

De Horeca is geen onderdeel van de versoepelingen en is dan ook nog gesloten. Ook is er tijdens het vrijspelen en trainen geen publiek toegestaan waardoor de tribunes gesloten zijn. Ouders mogen, mits in het bezit van een Coronatoegangsbewijs, hun kinderen begeleiden naar de zaal, maar moeten het complex bij het starten van de training direct verlaten.Heb je nog vragen over de versoepelingen? Mail dan naar info@badmintonclub-vianen.nl.

17 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page