Inschrijving Blackminton Toernooi 2019 geopend!

Heb jij altijd al eens in het donker de strijd aan willen gaan? Dat kan!

Zondag 26 mei organiseert Badmintonclub Vianen het Blackminton Toernooi 2019. Teams, bestaande uit twee personen, gaan de strijd aan in een met blacklight verlichte sportzaal. Het veld is afgezet met fluorescerende lijnen, evenals het net. Verder werken we met lichtgevende rackets, shuttles, hoedjes, brillen, schmink en nog veel meer!

We spelen zowel dubbel als mix wedstrijden. We dagen je uit om op zoek te gaan naar een duopartner die met jou deze strijd durft aan te gaan. Meld je voor 10 mei aan via de evenementenpagina, ga opzoek naar een passende outfit en wij garanderen je een ongekende badminton ervaring!

Inschrijven Clubkampioenschappen

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de Clubkampioenschappen! De kampioenschappen worden gehouden op zondag 15 maart 2020. Ook is het net als vorig jaar weer mogelijk om na af

Inschrijven Recreantentraining 2020 nu mogelijk!

Ook dit jaar organiseert BC Vianen weer een recreantentraining! Tijdens deze training wordt wekelijks een uur lang training gegeven aan recreanten en beginnende competitiespelers. Dit jaar zullen de t

Jaarverslag ALV

Het Jaarverslag voor de ALV van volgende week maandag (30 september) is vanaf nu beschikbaar in de sporthal en in Mijn BCV.