top of page

Beperkte beschikbaarheid Vrijspelen (19-11)

Op vrijdag 19 november zullen er vanaf 20:00 uur voorbereidingen worden getroffen voor het Blacklight Toernooi. Vrijspelen voor volwassenen is dan ook pas mogelijk zodra deze voorbereidingen gedaan zijn.


We zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het opbouwen en versieren van de zaal. Hoe meer hulp, hoe sneller we klaar zijn! Wil je ons meehelpen? We zien je dan graag om 20:00 uur. Neem je sportkleding mee want daarna kan gewoon gespeeld worden.

11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Zaal gesloten | 14 juni

Zojuist is bekend geworden dat de sportzaal aanstaande vrijdag niet beschikbaar is wegens een dubbele boeking bij de gemeente. Badmintonnen op 14 juni is dan ook voor zowel de jeugd als volwassenen ni

Zaal gesloten | 24 april

Beste badmintonners, Hierbij willen wij jullie er graag op attenderen dat het niet mogelijk is om te badmintonnen op woensdag 24 april 2024. Op vrijdag 26 april 2024 (dag voor Koningsdag) is de zaal w

Zaal gesloten (Goede Vrijdag)

Beste badmintonners, Graag willen wij jullie erop attenderen dat de sporthal op vrijdag 29 maart 2024 (goede vrijdag) gesloten is en badmintonnen dus niet mogelijk is.

Comentários


bottom of page