Inschrijven Clubkampioenschappen 2019 [Volwassenen] nu mogelijk!

Vanaf vandaag is het mogelijk om jezelf in te schrijven voor de Clubkampioenschappen 2019 [Senioren]. Zoek een duopartner uit en geef je op via de evenementpagina op de website!!

Inschrijven Clubkampioenschappen

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de Clubkampioenschappen! De kampioenschappen worden gehouden op zondag 15 maart 2020. Ook is het net als vorig jaar weer mogelijk om na af

Inschrijven Recreantentraining 2020 nu mogelijk!

Ook dit jaar organiseert BC Vianen weer een recreantentraining! Tijdens deze training wordt wekelijks een uur lang training gegeven aan recreanten en beginnende competitiespelers. Dit jaar zullen de t

Jaarverslag ALV

Het Jaarverslag voor de ALV van volgende week maandag (30 september) is vanaf nu beschikbaar in de sporthal en in Mijn BCV.